Nieuw in het assortiment: Maestro wand- en plafondpanelen

Beste Relatie,

Dijkmans is verheugd u mede te delen dat wij vanaf 1 juli 2019 de hoofddealer in Nederland zijn van het fantastische programma van Maestro wand- en plafondpanelen. Maestro is een merk met unieke looks zoals marmer, eikenhout of beton.

Het wandpanelenmerk heeft 5 unieke interieurstijlen opgesteld door trendwatchers en kleurspecialisten. Deze series verschillen van lichte houttinten tot warme accenten. Zo is er de serie Crisp waarin speelse vormen met strakke lijnen worden gecombineerd voor een urban feel, de serie Noble voor een luxueuze sfeer met rijkelijke materialen of de serie Calm met lichte kleuren en natuurlijk hout waarin rust centraal staat.
Maestro - Calm - Zwart marmer - Dijkmans - Duurzaam en slim (af)bouwen

Calm - Zwart marmer

Dit Black Marble wandpaneel uit de serie Calm heeft uitstraling van luxe en comfort. Het elegante en tijdloze paneel past perfect bij natuurlijke elementen zoals hout en warme stoffen maar is ook ideaal te combineren met metaaltinten.

Noble - Natuurlijk eiken

Het Natural Oak paneel uit de Noble serie zorgt voor een luxueuze sfeer in de ruimte. Met deze houttinten voeg je meteen warmte toe in jouw huis. Het design past zowel in een klassiek als in een modern interieur.

Graag willen wij u binnenkort gaan bezoeken voor een kennismaking en om u het nieuwe programma te laten zien met de nieuwste salestools. Mocht u graag eerder een bezoek van het verkoopteam Dijkmans wensen, zien wij uw reactie positief tegemoet.

Dijkmans B.V. uit Deventer is importeur van diverse leveranciers in wand- en plafondpanelen uit onder andere Scandinavië en België. 

Met vriendelijke groet,
 
Team Dijkmans

Categorieën: Leverancier