Nieuw: Muro Wandbekleding

Beste relatie,

Graag informeren wij u over onze nieuwe collectie Muro wandbekleding. Deze watervaste en waterdichte panelen zijn bij uitstek geschikt voor het renoveren van een badkamer. De panelen zijn over de bestaande tegels heen te verlijmen. Zelfs te plaatsen bij oneffen oppervlaktes. Dankzij Muro kan een badkamer binnen 1 dag gerenoveerd worden!

De grote voordelen van Muro zijn o.a. dat voegen bij deze panelen niet meer nodig is! De klikverbinding is namelijk al waterdicht. Daarnaast zijn de panelen brandvertragend, hypoallergeen, schimmelbestendig en onderhoudsvriendelijk. De panelen zijn gemaakt van het zeer sterke materiaal SPC (Stone Plastic Composiet).

Muro wandbekleding is te verkrijgen in panelen en tegels. De tegels zijn te verkrijgen in de maat 900 x 450 x 5 mm. Aan de korte zijdes van de tegels zit een waterdichte verbinding, het Drop-Lock systeem. Aan de lange zijdes zit een een klikverbinding. De wandpanelen zijn te verkrijgen in de afmetingen 2600 x 450 x 6 mm. De panelen hebben alleen Drop-Lock systeem aan de lange zijdes.

De panelen zijn verkrijgbaar in 10 verschillende decoren. Deze bestaan o.a. uit marmer, betonlook en verschillende aardtinten. Muro is bij uitstek geschikt voor de badkamer maar ook te gebruiken in woonruimtes. Tevens is Muro te gebruiken als vloertegel. Zo kan de ruimte één geheel vormen.

Geïnteresseerd in de Muro Wandbekleding? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag onze prijslijst op.

Met hartelijke groet,

Team Dijkmans

Muro wandbekleding - Dijkmans B.V. - Duurzaam en slim (af)bouwen
Categorieën: Leverancier