Hansapanel logo - Dijkmans - Wand en plafondpanelen - Duurzaam en slim (af)bouwen

Hansapanel

Dijkmans biedt naast Muro, Maestro en Maler ook haar eigen label HansaPanel aan als wand- en plafondoplossing! Met wand- en plafondpanelen van HansaPanel creëert men een hele nieuwe ruimte in recordtijd. Eenvoudiger dan dit bestaat niet!

Over Hansapanel

Dijkmans heeft onder eigen label Hansapanel verschillende wand- en plafondoplossingen. Deze collectie bestaat uit verschillende  wand- en plafondpanelen met bijpassend lijstwerk. Zo kan met een ruimte in zijn geheel renoveren in dezelfde look. Hansapanel heeft verschillende collecties. Zo hebben wij het standaard label Hansapanel waarin u onze basis wand- en plafondpanelen kunt vinden in de decors parel wit, stucco wit en hoogglans wit. Daarnaast hebben wij Hansapanel Ready2Paint met wandpanelen die men na plaatsing direct kan overschilderen. Met deze naadloze panelen heeft men geen primer meer nodig. Tevens hebben wij Hansapanel Structure voor panelen in Scandinavische stijl. Lees hieronder meer informatie over onze producten.

Geïntresseerd in onze Hansapanel producten? Neem contact met ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Neem contact op

Hansapanel wand & plafond

Hansapanel is een compleet assortiment met geschilderde wand- en plafondpanelen en plinten. Onze panelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende series: de Micro-Panel, de Maxi-Panel en de Mari-Panel. Al onze panelen hebben een standaard lengte van 2770 mm. Onze MDF panelen zijn verkrijgbaar in de breedtes 300 mm (Micro-Panel) en 400 mm (Maxi-Panel). Daarnaast hebben we nog een vochtwerende HDF paneel (Mari-Panel) in ons assortiment met een breedte van 300 mm. De Mari-Panel is geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. 

Hansapanel panelen zijn verkrijgbaar in de decors: Stucco wit, Parel wit en Hoogglans wit. De panelen kunnen zowel voor wanden als plafonds gebruikt worden. Voor een complete afwerking hebben wij ook UL en FTL plinten in ons assortiment. 

Een deel van onze Hansapanel collectie is uitlopend. Vraag ons naar de actuele voorraad.

Logo Ready2Paint - Dijkmans B.V. - Duurzaam en slim (af)bouwen
Hansapanel Ready2Paint

Met de Hansapanel Ready2Paint spaanplaat wandpanelen renoveert en transformeert men een wand in een handomdraai! De naadloze panelen zijn direct overschilderbaar of te behangen. Zo kunt u op snelle wijze een wand transformeren en afwerken met elke gewenste kleur. De unieke Ready2Paint wandpanelen kunt u rechtstreeks op een regelwerk plaatsen. De panelen zijn zeer geschikt voor nieuwbouw, renovatie of utiliteitsbouw.

De grote voordelen van HansaPanel Ready2Paint zijn dat men geen primer hoeft aan te brengen en dat u de panelen naadloos en stofvrij kunt plaatsen. Daarnaast zijn de panelen snel en eenvoudig te plaatsen dankzij het handige kliksysteem. Bovendien is Hansapanel Ready2Paint een duurzame en milieubewuste keuze. Werken met spaanplaat is namelijk duurzamer in vergelijking met gips.

Momenteel hebben wij een beperkte voorraad van de Ready2Paint. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hansapanel Structure

Met Hansapanel Structure wandpanelen haalt u Scandinavische sferen in huis. Deze woonstijl is nog altijd zeer populair. De panelen creëren dankzij de latten een traditionele look. Zeer eenvoudig te installeren dankzij de handige veer- en groef verbinding.

Verkrijgbaar in de uitvoeringen Kraal en V-fas. Allebei te verkrijgen in de kleur klassiek wit. De panelen hebben een netto breedte van 600 mm (bruto 620 mm) en een dikte van 10 mm. De Kraal panelen hebben wij in de lengtes 2390 en 2740 mm. V-fas is alleen verkrijgbaar in de lengte 2740 mm.

usps-background

Materiaal van kwaliteit

Alle HansaPanel producten bestaan uit MDF (Medium Densitiy Fibreboard )-platen met of zonder geschaafde profielen. Het zijn platen die uit houtvezels bestaan die warm samengeperst zijn met lijm. MDF-platen hebben hele goede bewerkingseigenschappen die ervoor zorgen dat het materiaal gemakkelijk om mee te werken is en bijdraagt aan een milieuvriendelijk klimaat in huis. Daarnaast heeft HansaPanel een lijn die uit HDF (High-Density Fibreboard )-platen bestaat. HDF is geperst board met een hoge dichtheid. De houtvezels zijn gedroogd en door middel van harsen met elkaar verbonden. Dit in tegenstelling tot hardboard, waarbij de natte vezels geperst worden. HDF is een zwaardere kwaliteit MDF waarvan de vezels sterker geperst worden tot een plaat met een hogere dichtheid. Dit betekent ook een betere vochtbestendigheid. De Hansapanel producten van HDF worden dan ook met name gebruikt voor badkamer, toilet en keuken oplossingen.

Een nieuwe ruimte in recordtijd

Met wand- en plafondpanelen van Hansapanel creëert men een hele nieuwe ruimte in recordtijd.
Laat u overtuigen door het verschil in montage stappen tussen Hansapanel en traditionele gipswanden.

Hansapanel

Geinstalleerd in slechts twee stappen!
  • Plaatsen van onderstructuur
  • Bevestigen van Hansapanel

Traditionele gipsplaten

Geinstalleerd in acht stappen...
  • Plaatsen van onderstructuur
  • Bevestiging gipsplaat
  • Vullen bevestigingaten en naden
  • Drogen
  • Aanbrengen van primerlaag
  • Drogen
  • Aanbrengen van afwerkingskleur
  • Drogen

Neem contact op

Het team van Dijkmans staat klaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden met u te bespreken.

Algemene Voorwaarden 

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van Dijkmans.nl , zoals deze beschikbaar is gesteld door Dijkmans B.V. . In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Dijkmans B.V. is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Dijkmans B.V..

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Dijkmans B.V. te mogen claimen of te veronderstellen.

Dijkmans B.V. streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Dijkmans B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van Dijkmans.nl op deze pagina.

Privacyverklaring

Dijkmans B.V., gevestigd aan Nieuwe Markt 3 7411 PA Deventer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens:


https://www.dijkmans.nl

Popovstraat 5, 8013RK Zwolle

085 877 09 79


Team gegevensbescherming is de Functionaris Gegevensbescherming van Dijkmans B.V. Hij/zij is te bereiken via info@dijkmans.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Dijkmans B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam – Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch – Gegevens over uw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@dijkmans.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Dijkmans B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren – U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming

Dijkmans B.V. neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Dijkmans B.V.) tussen zit. Dijkmans B.V. gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Dijkmans B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

Delen van persoonsgegevens met derden

Dijkmans B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Dijkmans B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Dijkmans B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Dijkmans B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@dijkmans.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Dijkmans B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Dijkmans B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@dijkmans.nl