Nieuw magazijn Dijkmans in Kampen

Per 1 juni zijn wij overgestapt op ons nieuwe magazijn in Kampen!

Een eigen magazijn biedt voor ons flexibiliteit en mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten een optimale service verlenen en de mogelijkheid creëren om goederen direct bij ons magazijn af te halen.

Hier ziet u onze magazijnmanager Dick Kroneman 2 pallets plinten inladen bij onze vervoerder IJzerman Kampen B.V. Mocht u al eens goederen hebben afgehaald, zal hij een bekend gezicht voor u zijn. Dick verpakt al onze orders en laad de goederen in en uit.

Zelf heeft hij al geruime tijd zijn eigen houthandel Kamper Houthal. In bijgevoegde foto’s een sfeerimpressie van ons magazijn. Hierop ziet u tevens onze zojuist geleverde voorraad Mari-panel parel wit, Elit, IJssel plinten in de lengte 4200 mm en zwarte brandvertragende plafondpanelen.

Categorieën: Leverancier