Maestro Lynes - Een uniek lijnenspel

Dijkmans B.V. introduceert u graag de serie Maestro Lynes. Met de Lynes wandpanelen kunt u uw muur op een zeer bijzondere manier uitlichten. Het is een unieke serie waarbij onzichtbare LED verlichtingselementen in de wand verwerkt kunnen worden. De lichtelementen zijn zowel aan als uit niet zichtbaar in de wand. De Maestro Lynes panelen creëren een prachtig lijnenspel en zijn daarom zeer geschikt als accentmuur. Het is een minimalistische serie met architectonische elementen. Het design is tevens bekroond met de Red Dot Design Award.

Maestro Lynes wandpanelen - Natural Oak - Dijkmans - Duurzaam en slim (af)bouwen
Natural Oak
Raw Concrete

De Lynes panelen zijn eenvoudig te installeren dankzij het handige kliksysteem. De serie is verkrijgbaar in elf verschillende decors. Deze decors lopen van natuurlijke houttinten, tot een luxueuze marmeruitstraling en een industriële betonlook. Zo is de Lynes passend voor elke ruimte en elke interieur. Tevens zijn de panelen goed voor de akoestiek dankzij de uitstekende geluidsabsorptie.

Maestro Lynes installatie - Dijkmans B.V. - Duurzaam en slim (af)bouwen
Installatie Lynes
White Marble

Maestro Lynes is een gepatenteerd product onder het Maestro Design Label. Maestro is merk met een zeer uitgebreid assortiment wand- en plafondpanelen verkrijgbaar in veel verschillende decors. Heeft u interesse in de Lynes panelen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Neem dan contact met ons op via info@dijkmans.nl of bel 085-877 0979.

Dijkmans B.V. uit Zwolle is importeur en distributeur van diverse leveranciers in wand- en plafondpanelen uit onder andere Scandinavië en België.

Met vriendelijke groet,

Team Dijkmans