Introductie eigen label Hansapanel

Graag introduceren wij u aan Hansapanel, ons eigen label wand- en plafondpanelen. Mooi afgewerkte wanden en plafonds zijn de basis van een woning. Dankzij onze Hansapanelen kunt u dit op zeer eenvoudige wijze realiseren. De platen zijn makkelijk te installeren en kunnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden dankzij het handige kliksysteem. 

Onze serie kenmerkt zich door zijn eenvoud. De panelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, in drie verschillende decors. Zo houden we onze serie mooi overzichtelijk. Al onze panelen hebben een lengte van 2770 mm. Onze MDF panelen zijn verkrijgbaar in de breedtes 290 mm (Micro-Panel) en 400 mm (Maxi-Panel). Daarnaast hebben we nog een HDF paneel (Mari-Panel) in ons assortiment met een breedte van 290 mm. De Mari-Panel is geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. De panelen zijn verkrijgbaar in 3 decors, namelijk Parelwit, Stuccowit en Hoogglans wit.

Hansapanel logo - Dijkmans - Wand en plafondpanelen - Duurzaam en slim (af)bouwen
Hansapanel - plafondpaneel hout - Dijkmans - Duurzaam en slim (af)bouwen
Hansapanel - plafondpaneel hout inbouw verlichting- Dijkmans - Duurzaam en slim (af)bouwen

De hoogwaardige Hansapanel platen zijn geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw. De plafondpanelen zijn ook uitermate  geschikt voor het inbouwen van verlichting. Ideaal aan deze panelen is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Voor de complete afwerking hebben wij voor elk paneel een bijpassende plint in ons assortiment. Al onze panelen zijn voorzien van het PEFC keurmerk. 

Hansapanel® is een eigen label van Dijkmans. Heeft u interesse in onze Hansapanel panelen of wilt u een monster ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@dijkmans.nl of bel 0570-835723.

Dijkmans B.V. uit Deventer is importeur van diverse leveranciers in wand- en plafondpanelen uit onder andere Scandinavië en België.

Met vriendelijke groet,

Team Dijkmans