Masq watervaste panelen

Een badkamer razendsnel renoveren!
Dat kan met de collectie van Masq wandbekleding. Met bescheiden trots introduceren wij graag dit nieuwe merk in badkamerpanelen gemaakt in Europa. Vanwege groot succes met onze waterdichte panelen, kunnen wij met de toevoeging van Masq een nog bredere collectie aanbieden.

De wandpanelen van de Revela serie bestaan uit een combinatie van kunststof en een hoogwaardige toplaag. Door de unieke samenstelling van realistische gedrukte kunststoffolie, of de digitale print (Revela Premium), heeft het de uitstraling van natuurgetrouwe materialen en is daardoor nauwelijks te onderscheiden.

De panelen zijn slechts 5 mm dik maar voelen zo stevig aan als keramische tegels. Bovendien zijn ze te monteren met de Masq Glue op de bestaande muurbekleding en dus uitermate geschikt voor renovatie. De panelen zijn daarnaast netjes af te werken met de bijpassende aluminium profielen.

Deze Masq collectie bestaat uit drie formaten:

Tegels       65 x 37,5 x 0,5 cm
Planken    120 x 18 x 0,42 cm
XL             90 x 260 x 0,5 cm

De installatie is eenvoudig dankzij de veer- en groefverbinding en 100% watervast en vochtbestendig. De verschillende formaten zijn met elkaar te combineren zodat er een levendig samenspel plaatst vindt. Een feestje voor elke badkamer groot of klein.

Masq waterdichte wandbekleding | Dijkmans | Duurzaam en slim (af)bouwen

De voordelen van Masq op een rijtje:

  • Geschikt voor renovatie en nieuwbouw
  • Geen uitbreekwerken nodig – makkelijk te plaatsen op bestaande muurbekleding
  • Geen voegwerken nodig
  • 100% waterbestendige panelen, zelfs in de douche
  • 5 mm dik maar even stevig als een keramische tegel
  • voelt warm aan 

Wij hebben een vaste selectie van Masq tegels op voorraad staan. De overige artikelen zoals de XL panelen, de planken en de Premium selectie zijn binnen 10 werkdagen leverbaar.
 
Benieuwd naar een renovatie met Masq waterdichte wandbekleding? Bekijk deze hieronder:

Geïnteresseerd in de waterdichte wandbekleding van Masq? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of download de brochure.

Categorieën: Nieuws