Muro waterdichte wandbekleding

Badkamerrenovatie binnen één dag!

Een badkamer renoveren in een handomdraai kan met onze Muro wandbekleding. Deze watervaste en waterdichte panelen zijn bij uitstek geschikt voor het renoveren van een badkamer. De panelen zijn over de bestaande tegels heen te verlijmen. Zelfs te plaatsen bij oneffen oppervlaktes.

De grote voordelen van Muro zijn o.a. dat voegen bij deze panelen niet meer nodig is! De verbinding is namelijk al waterdicht, het zogeheten Drop-Lock systeem. De waterdichtheid van deze verbinding is uitvoerig getest op waterdichtheid. Dit is getest met de NALFA methode (ISO CD 4760).

Muro panelen zijn brandvertragend, hypoallergeen, schimmelbestendig en onderhoudsvriendelijk. De panelen zijn gemaakt van het zeer sterke materiaal SPC (Stone Plastic Composiet).

Muro wandbekleding is te verkrijgen in panelen en tegels. De tegels zijn te verkrijgen in de maat 900 x 450 x 5 mm. Aan de korte zijdes van de tegels zit een waterdichte verbinding, het Drop-Lock systeem. Aan de lange zijdes zit een een klikverbinding. De wandpanelen zijn te verkrijgen in de afmetingen 2600 x 450 x 6 mm. Bij wandpanelen zit het Drop-Lock systeem alleen aan de lange zijdes.

De panelen zijn verkrijgbaar in 10 moderne decoren. Deze bestaan o.a. uit marmer, betonlook en verschillende aardtinten. Muro is bij uitstek geschikt voor de badkamer maar ook te gebruiken in woonruimtes.

Geïnteresseerd in de Muro Wandbekleding? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag onze prijslijst op.

Dijkmans B.V. is importeur en distributeur van diverse leveranciers in wand- en plafondpanelen uit onder andere Scandinavië en België.

Categorieën: Nieuws