Jubileum Dijkmans 5 jaar

Vandaag mogen wij ons 5-jarig jubileum vieren! Wat begon als een idee over de voordelen van panelen is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de wand- en plafondpanelen branche met daarnaast een uitgebreider assortiment op gebied van interieur.

In september 2016 werd Dijkmans opgericht door Raymond van Dijk en Richard Rijkmans. Samen vormden zij de naam Dijkmans, toen nog Dijkmans Interieur. Dijkmans werd opgericht met de focus op wand- en plafondpanelen. Het idee voor oprichting is ontstaan uit de eenvoud, het gemak en de snelheid qua installatie van panelen.

Inmiddels is het assortiment van Dijkmans naast wand- en plafondpanelen uitgebreid naar vloeren, plinten, isolatie en lijstwerk. Hiermee wordt een zo breed mogelijk assortiment aangeboden voor een complete afwerking. Wand- en plafondpanelen blijven echter de core business van Dijkmans.

Dijkmans begon in een klein winkelpand in de binnenstad van Deventer. Hier hebben wij jaren met veel plezier gezeten. Inmiddels is ons bedrijf al meer dan een jaar gevestigd in een groot kantorenpand op bedrijventerrein Marslanden in Zwolle. Hier hebben wij de ruimte in onze showroom om een groter deel van onze collectie te laten zien en meer mensen te ontvangen. Daarnaast hebben wij sinds juni dit jaar een eigen magazijn in Kampen.

Dijkmans jubileum 5 jaar - Dijkmans - Duurzaam en slim (af)bouwen
Categorieën: Nieuws